Ora Pamantului 2016

EH-2015-banner-site-fara-txt-1

Mâine sărbătorim Ora Pământului pentru că suntem preocupați de mediu și ne interesează ce se întâmplă cu planeta asta mică ce încă ne suportă pe toți.

Cum sărbătorim asta?

Mâine, 19 martie, la ora locală 20:30 stingem luminile pentru o oră. Sunt sigur că putem găsi ceva de făcut timp de o oră fără să folosim surse de curent. Așa cum ne-am obișnuit în fiecare an cu această tradiție, în București vom sărbători printr-o plimbare simbolică pe biciclete, o plimbare în parc sau o tură de alergare. Este simbolic gestul, dar țineți cont ca nu suntem singuri. Suntem alaturi de cel puțin 7.000 de orașe din peste 160 de țări.

Despre Earth Hour

Earth Hour a fost organizat pentru prima dată de către WWF-Australia în Sydney, pe 31 martie 2007, fiind brand înregistrat de organizația WWF (World Wide Fund for Nature) la nivel global. Peste 2.2 milioane de oameni și 2000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o oră în acea seară, ca semn al conștientizării problemei schimbărilor climatice.

Organizația WWF încurajează atât persoane individuale cât și organizații, companii, instituții publice sau centrele culturale din toată țara să participe la această acțiune.

Mai multe detalii despre Campania Earth Hour și Lista evenimentelor Earth Hour 2016 în Romania găsiți pe www.ora-pamantului.ro, iar detalii despre evenimentul global pe www.earthhour.org .

 

#HaiCuMine !

Advertisements

2 thoughts on “Ora Pamantului 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s